Kneed & Klaar Peulgehakt Italiaans Gekruid Geroosterde Aubergine Met Italiaans Peulgehakt 02
Niveau
Gemiddeld
Tijd
20 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Geroosterde aubergine met Italiaans peulgehakt

Het sappige van de aubergine en het smaakvolle van het gekruide peulgehakt biedt de perfecte combinatie. De verse Italiaanse kruiden zorgen ervoor dat het peulgehakt nog beter tot zijn recht komt in combinatie met de aubergine. 

Mijn menuplanner

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten

Geroosterde aubergine met Italiaans peulgehakt

Kookmodus
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
25 min
Totale tijd
45 min
Kookmodus
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Halveer de aubergines en leg op een met bakpapier beklede bakplaat. Plaats de aubergines 15 min. in de oven.  
2
Snijd de courgette in blokjes van 1 cm. Snijd de wortel en kastanjechampignons in plakken. Hak de Italiaanse kruidenmix fijn. 
3
Bereid het Verstegen Kneed & Klaar Peulgehakt Italiaans gekruid volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm een pan met de olijfolie en bak het peulgehakt 5 min. Voeg de wortel, courgette, kastanjechampignons en 1/2 van de Italiaanse kruidenmix toe en bak 3 min.  
4
Roer de tomatenblokjes, wat Verstegen Zwarte peper en wat Verstegen Zeezout door het peulgehakt. Haal de aubergines uit de oven en verdeel de plantaardige geraspte kaas over de aubergines. Schep hier het peulgehakt mengsel over en plaats nog 10 min. in de oven. 
5
Haal de aubergines uit de oven, verdeel over de borden en garneer met de overige Italiaanse kruiden mix. 

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via