Ga aan de slag met deze ‘mini pizza’, hij is namelijk zo gemaakt! Al binnen 10 minuten geniet je van deze pinsa met gegrilde groenten en ansjovis. Top hem af met wat olijfolie, Parmezaanse kaas en verse basilicum en je hebt een heerlijk lunchgerecht of borrelhapje!
Dit recept of andere Allerhande recepten proberen? Kom wekelijks de lekkerste gerechten proeven in de Albert Heijn Kookstudio’s! Bekijk hier de opkomende proeverijen en kom gezellig langs.
Je kent dat gevoel vast wel, wanneer het weekend is en je gewoon toe bent aan comfortfood. Dat heb je ook wel verdiend na zo’n drukke week! De keuze is aan jou: ga je iets bestellen, of ga je zelf aan de slag met wat lekkers thuis? Wij weten het antwoord wel: lekker thuis aan de slag gaan! Er zijn namelijk genoeg heerlijke comfortfood recepten die ook nog eens snel gemaakt zijn. Zo sta je niet te lang in de keuken, maar geniet je toch van een heerlijke hap.
Eén van de snelle comfortfood recepten is een pinsa, een unieke variant op de klassieke pizza én een traditioneel Italiaans gerecht. Hoewel je ze in Nederland amper nog ziet, kan je op elke hoek van de straat in Italië wel een pinsa scoren. Pinsa is zo gemaakt, het kost je maar vaak 15 minuten van je tijd, inclusief oventijd! Onze favoriet is deze pinsa romana met gegrilde groenten en ansjovis, een vegetarische pinsa pizza met vijgen en de pinsa romana met paddenstoelen en een vleugje truffel. Met welke pinsa ga jij aan de slag?
Een ander gerecht waar jij het weekend mee wilt gaan vieren, zijn loaded fries. Frietjes of patat, overladen met heerlijke ingrediënten en natuurlijk afgetopt met saus. Er zijn genoeg recepten om te proberen! Ga jij voor een loaded fries met kabeljauw, een loaded fries met pulled chicken of liever vegetarisch met loaded fries Griekse stijl? Van een romige pasta maak je ons ook blij mee. Vaak zijn pasta’s zo gemaakt, waarna je lekker op de bank kan ploffen. Probeer eens deze romige Parmezaanse kaas pasta of romige pasta met champignons, of ga aan de slag met een heerlijke gnocchi ovenschotel of cannelloni met zalm en ricotta, dan neemt de oven het werk van je over!
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment