Ingrediënten

15 stuks
Ingrediënten
Benodigdheden
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min
1
Maal de walnoten en amandelen met de helft van de pistachenoten in een blender of hakmolen.
2
Voeg vervolgens dadels, kokosrasp, ahornsiroop, vanille extract en kaneel toe aan het geheel en meng tot een plakkerige structuur. Zorg dat alle ingrediënten goed gemengd en fijngemalen zijn.
3
Hak de overige pistachenootjes in kleine stukjes. Rol balletjes van ongeveer 25 gr per stuk. Rol deze vervolgens door de gehakte stukjes pistachenoot.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Pinda
  • Gluten
  • Sesamzaad
  • Melk
  • Noten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Desserts & gebak
Diëten
Vegetarisch
Vrij van vlees
Vrij van vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via