Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
1
Verwarm de oven volgens de aanwijzigingen op de verpakking. Snijd de rode ui in halve ringen. Hak de rozemarijn en de oregano fijn.
2
Besmeer de pizza met tomatensaus en verdeel de geraspte mozzarella erover. Snijd de staartjes van de kapperappeltjes, deze zijn er taai. Beleg de pizzabodem vervolgens met de uienringen, Seasogood visvrije tonijn, olijven, kapperappeltjes en gehakte kruiden.
3
Snijd de cherrytomaatjes in kwarten en verdeel over de pizza. Bak de pizza volgens de aanwijzingen op de verpakking. Top de pizza vlak voor het serveren af met peterselie en hot honey voor een extra zoete kick.

Meer inspiratie

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk
  • Soja
  • Gluten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Diëten
Vegetarisch
Vrij van vlees
Vrij van vis
Soort
Pizza

Gemaakt door Eatertainment

Delen via