In samenwerking met:
Regenboog ijsjes
Niveau
Gemiddeld
Tijd
10 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees
Vegan

Regenboog ijsjes

Deze regenboog ijsjes zijn echt een feestje! Blauwe bessen, mango en SPA® Fruit Strawberry-Watermelon: meer zomer dan dit wordt het niet. Leuk om te maken, maar nóg leuker om er samen van te genieten natuurlijk!

Mijn menuplanner

Ingrediënten

10 stuks
Ingrediënten
Extra benodigdheden

Recept regenboog ijsjes

Kookmodus
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
4u 0min
Totale tijd
4u 10min
Kookmodus
1
Pureer de blauwe bessen tot een gladde puree met behulp van een staafmixer en verdeel dit over de onderkant van je ijsvormpjes.
2
Pureer de mango met behulp van een staafmixer en schep dit voorzichtig op de blauwe bessen.
3
Giet de SPA® Fruit erbij tot aan de vulrand. Dek af met de deksel en steek de ijsstokjes er voorzichtig in.
4
Zet voor minimaal 4 uur in de vriezer, maar het liefst een hele nacht.

Dol op ijs op een zomerse dag!

Je kent het vast wel. Het is een bloedhete dag, je hebt al liters water gedronken, maar hebt toe aan iets anders verfrissend. Door de warmte heb je niet heel veel honger, dus je wilt gewoon iets kleins eten. De perfecte oplossing? Een verfrissend ijsje boordevol fruit! In dit recept voor regenboog ijsjes gaan we voor een combinatie van verse blauwe bessen, verfrissende mango en SPA® Fruit Strawberry-Watermelon. De blauwe bessen geven een mooie diepblauwe kleur, de mango de gelige kleur en SPA® Fruit Strawberry-Watermelon zorgt voor een mooi rood roze kleur.

Wanneer je vers fruit of fruit uit de diepvries pureert, kan je een heerlijke basis creëren voor ijsjes. Zo mix je in dit recept voor een aardbeiengranita aardbeien, limoen en poedersuiker tot een gladde puree, wat uiteindelijk de basis wordt voor een verrukkelijke granita. Het drankje maak je af met gemarineerde aardbeien van balsamico azijn, wat blaadjes basilicum en romige mascarpone. Liefhebber van bananenijs? Maak het dan helemaal zelf! In dit recept voor bananenijs met rozenwater en pistache creëer je een smeuïge basis van bananen en rozenwater, wat ervoor zorgt dat het recept geheel plantaardig is. Top af met knapperige granaatappelpitjes, ongezouten pistachenoten en kokosrasp en het ijs is klaar om te serveren.

Ben je benieuwd naar nog meer verfrissende ijsjes? Meer ijs recepten vind je op Eatertainment! Of je nu gaat voor een trendy yoghurtijslolly met bosbessen of gaat uitpakken met een ijstaart met chocolade vlokken, er is genoeg lekkers om te ontdekken en te proberen. Met welk recept ga jij binnenkort aan de slag?

Dit bericht kan gesponsorde content bevatten.

Allergenen

Dit recept bevat geen allergenen

    Voedingswaarden

    Per 1 persoonsportie

    Voedingswaarden

    Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

    Vind je dit leuk?

    Gemaakt door Eatertainment

    Delen via