Rijstnachos Met Zalm Sashimi
Niveau
Gemiddeld
Tijd
20 min

Rijstnacho’s met zalm sashimi

Ingrediënten

12 personen
Ingrediënten
Extra benodigheden
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
1
Verhit de zonnebloemolie in een pan met dikke bodem. Knip de rijstvellen in 6 puntjes. Frituur de puntjes één voor één in de zonnebloemolie tot ze eruit zien als kroepoek. Laat uitlekken op een stuk vetvrij bakpapier.
2
Snijd de radijsjes en mini komkommers in dunne stukjes en snipper de sjalot fijn. Meng de radijsjes, komkommer en sjalot door elkaar met de sojasaus, rijstwijnazijn, sesamolie en honing.
3
Snijd de jalapeño peper in flinterdunne plakjes en de zalm in 12 dunne plakken. Verdeel de gemarineerde radijs, komkommer en sjalot over de rijstnacho’s. Top deze af met een plakje zalm sashimi. Strooi wat sesamzaadjes over de zalm en top de rijstnacho’s af met een plakje jalapeño.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Soja
  • Vis
  • Gluten
  • Sesamzaad

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Bijgerechten
Borrelhapjes & snacks
Cuisine
Aziatisch
Japans
Diëten
Koolhydraatarm
Soort
Sushi
Rijst
Zalm
Voorkeuren
Bevat vis
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via