Print opties

Sluiten

Rijstnacho’s met zalm sashimi

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

12 stuks
Ingrediënten
Extra benodigheden
1
Verhit de zonnebloemolie in een pan met dikke bodem. Knip de rijstvellen in 6 puntjes. Frituur de puntjes één voor één in de zonnebloemolie tot ze eruit zien als kroepoek. Laat uitlekken op een stuk vetvrij bakpapier.
2
Snijd de radijsjes en mini komkommers in dunne stukjes en snipper de sjalot fijn. Meng de radijsjes, komkommer en sjalot door elkaar met de sojasaus, rijstwijnazijn, sesamolie en honing.
3
Snijd de jalapeño peper in flinterdunne plakjes en de zalm in 12 dunne plakken. Verdeel de gemarineerde radijs, komkommer en sjalot over de rijstnacho’s. Top deze af met een plakje zalm sashimi. Strooi wat sesamzaadjes over de zalm en top de rijstnacho’s af met een plakje jalapeño.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.