Niveau
Gemiddeld
Tijd
35 min
Bevat vlees
Bevat kip
Vrij van vis

Roti kerrie met kousenband

De roti paratha vellen worden kort gebakken, waardoor ze een lekkere krokante touch krijgen. Dit zorgt voor een verrassende combinatie met de rest van de roti kerrie. Een recept dat gemakkelijk te maken is én snel op tafel staat! 

Mijn menuplanner

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten    

Roti kerrie met kousenband

Kookmodus
Bereidingstijd
35 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
35 min
Kookmodus
1
Haal de roti paratha vellen uit de diepvries. Pel de knoflook en ui. Snijd de knoflook fijn en de ui in halve ringen. Halveer de krieltjes en was onder koud water.  
2
Verwarm een pan met 1/3 van de zonnebloemolie en bak de knoflook en ui glazig in 3 min. Voeg de Verstegen World Spice Meals Roti Kerrie kruiden en krieltjes toe en roer door. Blus het geheel af met de kokosmelk en laat 10 min. zachtjes koken.  
3
Verwarm ondertussen een pan met 1/3 van de zonnebloemolie en bak de kipdrumsticks in 10 min. goudbruin en gaar. Breng op smaak met Verstegen Zwarte Peper en Verstegen Zeezout. 
4
Maak de kousenband schoon. Breng een pan met water aan de kook en kook de kousenband 4 min. tot beetgaar.  
5
Verwarm een pan met de overige zonnebloemolie en bak de roti vellen in 2 min. goudbruin.  
6
Meng de kousenband door de roti en verdeel over de borden. Serveer met de kipdrumsticks en roti vellen.  

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via