Haal de roti paratha vellen uit de diepvries. Pel de knoflook en ui. Snijd de knoflook fijn en de ui in halve ringen. Halveer de krieltjes en was onder koud water.
2
Verwarm een pan met 1/3 van de zonnebloemolie en bak de knoflook en ui glazig in 3 min. Voeg de Verstegen World Spice Meals Roti Kerrie kruiden en krieltjes toe en roer door. Blus het geheel af met de kokosmelk en laat 10 min. zachtjes koken.
3
Verwarm ondertussen een pan met 1/3 van de zonnebloemolie en bak de kipdrumsticks in 10 min. goudbruin en gaar. Breng op smaak met Verstegen Zwarte Peper en Verstegen Zeezout.
4
Maak de kousenband schoon. Breng een pan met water aan de kook en kook de kousenband 4 min. tot beetgaar.
5
Verwarm een pan met de overige zonnebloemolie en bak de roti vellen in 2 min. goudbruin.
6
Meng de kousenband door de roti en verdeel over de borden. Serveer met de kipdrumsticks en roti vellen.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.