In samenwerking met:
Sperziebonen Met Gember siroop
Niveau
Beginner
Tijd
10 min
Bevat vlees
Vrij van vis

Sperziebonen met gember siroop

Een heerlijk bijgerecht dat het altijd goed doet: sperziebonen met gember siroop. Ideaal voor tijdens de feestdagen! De Kokki Djawa gember siroop geeft de boontjes een zoet accent en is de ideale vervanger voor verse gember.

Mijn menu planner

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten

Recept sperziebonen met gember siroop

Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
10 min
1
Breng een pan met water aan de kook. Dop de sperziebonen. Kook de sperziebonen gedurende 8 min. gaar en giet af.
2
Pel en snipper intussen de ui en knoflook. Verhit de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Fruit de ui en knoflook 2 min. aan. Haal de ui en knoflook uit de pan en bak de spekjes in dezelfde pan in 4 min. krokant. Verwijder het overtollige vet.
3
Voeg de sperziebonen, ui, knoflook, Kokki Djawa gember siroop en sojasaus toe. Laat ongeveer 1 min. doorwarmen en serveer in een kom.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Soja

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via