Print opties

Sluiten

Sushi nacho’s met garnalen en avocado

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Ontdooi de wontonvellen en snijd ze in driehoeken. Leg de wontonvellen op een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrijk met behulp van een keukenborsteltje ½ van de zonnebloemolie over de vellen en verdeel het zout erover. Bak 8 min. in de oven, of tot de wontonvellen mooi goudbruin zijn. Is je oven niet groot genoeg voor 2 bakplaten, bak dan in 2 keer.
2
Verhit een pan met de overige zonnebloemolie. Pel de garnalen en bak in 2 min. krokant. Voeg de sojasaus toe en laat afkoelen.
3
Schil de avocado, verwijder de pit en snijd in blokjes. Snijd de komkommer in halve maantjes en de jalapeño in ringetjes.
4
Leg de wontonvellen op een serveerschaal of diep bord en verdeel de garnalen, avocado, komkommer, rode kool en jalapeño over de wontonvellen. Maak af met mooie strepen van de srirachamayonaise en de furikake.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.