Een leuke twist op taco’s? Probeer dan eens deze ‘tacobakjes’ uit de oven. Serveer het met avocadomousse en frisse limoenyoghurt om een heerlijke smaakcombinatie te creëren. Een makkelijk recept, dat ook nog eens snel op tafel staat.
Pinot grigio is familie van de pinot blanc en pinot noir druif. Van oorsprong uit de Bourgogne streek maar tegenwoordig wordt hij voornamelijk in Noord-Italië en in de Elzas streek verbouwd waar hij pinot gris wordt genoemd.
Bandi Le Rime Pinot Grigio – Chardonnay: guacamole heeft een subtiele, crème smaak en daarbij past een pinot grigio en chardonnay goed bij. Met aroma’s van groene appel en witte perzik is deze gemakkelijk te drinken, frisse en florale hints. Sappig en een levendige zuurgraad. Met code EATFREE nu gratis thuisbezorgd via Vanouds de Zwaan!
Taco’s zijn een traditioneel Mexicaans gerecht dat bestaat uit gevulde tortilla’s. Tortilla’s zijn dunne, ronde platbroden gemaakt van maïs- of tarwemeel. De tortilla’s worden meestal gevuld met verschillende ingrediënten, zoals vlees, bonen, groenten, kaas, salsa en guacamole, en worden opgerold tot een handzaam pakketje.
Taco’s vinden hun oorsprong in Mexico, waar ze een belangrijk onderdeel zijn van de Mexicaanse keuken. Ze worden al eeuwenlang gegeten en zijn uitgegroeid tot een populaire en geliefde voedselkeuze over de hele wereld.
Bij taco’s worden vaak verschillende bijgerechten en toppings geserveerd om de smaken aan te vullen. Dit kan onder andere bestaan uit guacamole, salsa, zure room, geraspte kaas, gehakte ui, koriander, jalapeño pepers en limoensap. Rijst, bonen en salades worden ook vaak als bijgerechten geserveerd.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment