Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
1
Verwarm de oven voor op 180ºC. Snijd de tomaten in kleine blokjes en de zoete pepers in kwarten. Spoel de bruine bonen af en de bonen en de mais uitlekken. Vorm bakjes van de tortilla’s in een ovenschaal. Vul de bakjes met de tomaat, de helft van de zoete pepers, bruine bonen en mais. Strooi als laatste de kaas erover. Zet 15 min. in de oven.
2
Pureer ondertussen de avocado’s tot een gladde mousse en voeg het peper en zout toe. Zet apart.
3
Snijd de koriander fijn en voeg de helft samen met de yoghurt en sap van de helft van de limoenen toe aan een bakje en meng tot een saus.
4
Snijd de overige limoen in parten. Haal de tacobakjes uit de oven en serveer met de limoenyoghurt, avocadomousse en limoenpartjes. Garneer met de resterende koriander.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Mexicaans
Diëten
Vegetarisch
Vrij van vlees
Vrij van vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via