Toast Carpaccio Met Avocado
Niveau
Gemiddeld
Tijd
20 min
Bevat vlees
Vrij van vis

Toast carpaccio met avocado

Carpaccio is een echte klassieker als voorgerecht, maar ook overheerlijk op een broodje. Geniet nu ook thuis of op werk van een rijkelijke belegde toast met carpaccio als lunch. Deze variant maken we met avocado voor een extra vullende en voedzame lunch.

Mijn menu planner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten

Recept toast carpaccio met avocado

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
1
Rooster de boterhammen, laat even afkoelen en smeer in met een dun laagje truffelmayonaise. Scheur de plakken carpaccio in stukjes. Snijd de avocado door midden, haal de pit eruit en snijd het vruchtvlees in plakjes.
2
Meng de veldsla met de carpaccio. Verdeel dit over de toast samen met de plakjes avocado. Strooi als laatste de pijnboompitten en Parmezaanse kaas over de toast.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Pinda
  • Ei
  • Gluten
  • Sesamzaad
  • Mosterd
  • Melk
  • Noten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Gemaakt door Eatertainment

Delen via