Toast Carpaccio Met Avocado
Niveau
Gemiddeld
Tijd
20 min

Toast carpaccio met avocado

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
1
Rooster de boterhammen, laat even afkoelen en smeer in met een dun laagje truffelmayonaise. Scheur de plakken carpaccio in stukjes. Snijd de avocado door midden, haal de pit eruit en snijd het vruchtvlees in plakjes.
2
Meng de veldsla met de carpaccio. Verdeel dit over de toast samen met de plakjes avocado. Strooi als laatste de pijnboompitten en Parmezaanse kaas over de toast.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Noten
  • Pinda
  • Ei
  • Gluten
  • Sesamzaad
  • Mosterd
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Lunch & brunch
Soort
Brood & Sandwiches
Voorkeuren
Bevat vlees
Vrij van vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via