Traybake met zalm, spruitjes en bimi
Niveau
Beginner
Tijd
30 min

Traybake met zalm, spruitjes en bimi

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
30 min
Totale tijd
1u 0min
1
Verwarm de oven voor op 180˚C. Snijd de krieltjes door tweeën of vieren, afhankelijk van de grootte. Snijd de spuitjes doormidden.
2
Kook de krieltjes ca. 10 min. Kook de spruitjes de laatste 4 min. mee en giet vervolgens af.
3
Hak de dille, 2/5 van de rozemarijn en de teentjes knoflook fijn. Meng dit met de olie, spruitjes en krieltjes. Meng goed door elkaar, schep in een ovenschaal en bak 20 min. in de oven.
4
Giet ondertussen kokend water over de bimi, laat 5 min. staan en giet af.
5
Leg na 20 min. de bimi, zalmfilets, kruidenboter en overige takjes rozemarijn bovenop de ovenschaal en bak het geheel nog 10 min.
6
Meng ondertussen de mosterd met Griekse yoghurt en breng op smaak met peper en zout.
7
Haal de ovenschaal uit de oven en serveer met de yoghurt-mosterdsaus.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk
  • Soja
  • Vis
  • Mosterd
  • Selderij

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Rem van Nuijsenburg

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Diëten
Eiwitrijk
Soort
Ovengerechten
Zalm
Voorkeuren
Bevat vis
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via