Wil je snel iets op tafel zetten én wat lekkers proberen? Dan moet je deze tagliatelle met kikkererwten en gebakken bimi eens proberen. Lekker fris dankzij de toevoeging van citroen.
Dit recept of andere Allerhande recepten proberen? Kom wekelijks de lekkerste gerechten proeven in de Albert Heijn Kookstudio’s! Bekijk hier de opkomende proeverijen en kom gezellig langs.
Achtergrondinfo: bimi wordt ook wel aspergebroccoli genoemd. Met een reden, want met zijn zoete, nootachtige smaak en lekkere bite zit de groente precies tussen broccoli en groene asperges in. Roerbakken, roosteren of grillen: met bimi kan het allemaal! Ook de steel kun je eten, dus je gooit niets weg.
Kook jij wel eens met bimi? Deze groene groente, ook wel aspergebroccoli, broccolini of baby broccoli genoemd, is te herkennen aan de langwerpige vorm. Het heeft een lange steel en heeft net als broccoli bovenop roosjes. De smaak van bimi doet denken aan een combinatie van groene asperges en broccoli, vandaar dat het ook aspergebroccoli wordt genoemd! We hebben steeds meer recepten met bimi in de hoofdrol. Denk aan een heerlijk risotto recept, een pasta pesto met een knapperige twist of een snel noedel recept, de keuze is reuze! Wij zetten onze favorieten voor je op een rijtje:
Dit bericht kan gesponsorde content bevatten.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment