Verwarm de oven voor op 180˚C. Snijd de krieltjes in tweeën of vieren, afhankelijk van de grootte. Snijd de spuitjes doormidden.
2
Kook de krieltjes ca. 10 min. Kook de spruitjes de laatste 4 min. mee en giet vervolgens af.
3
Hak de dille, 2/5 van de rozemarijn en de teentjes knoflook fijn. Meng dit met de olie, spruitjes en krieltjes. Meng goed door elkaar, schep in een ovenschaal en bak 20 min. in de oven.
4
Giet ondertussen kokend water over de bimi, laat 5 min. staan en giet af.
5
Leg na 20 min. de bimi, zalmfilets, kruidenboter en overige takjes rozemarijn bovenop de ovenschaal en bak het geheel nog 10 min.
6
Meng ondertussen de mosterd met Griekse yoghurt en breng op smaak met peper en zout.
7
Haal de ovenschaal uit de oven en serveer met de yoghurt-mosterdsaus.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.