Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min
1
Bereid de sushi rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat afkoelen. Verwarm de oven voor op 200˚C.
2
Snijd de avocado’s in blokjes en zet 3 schaaltjes klaar met de bloem, ei en panko. Meng het chilipoeder, peper en zout door de panko. Haal de blokjes avocado eerst door de bloem, dan door het ei en als laatst door de panko. Leg de blokjes in een ovenschaal en bak deze in ca. 10 min. goudbruin in de oven.
3
Snijd de rode bieten en mango in blokjes. Snijd de koriander grof en de citroen in partjes. Meng de ketjap, chilisaus, honing en sesamolie samen. Verdeel de sushi rijst over de schaaltjes en giet het ketjapmengsel hierover. Verdeel hierover de rode biet, mango, peen julienne, sojabonen, krokante avocado en koriander. Garneer met sesamzaadjes en een partje citroen.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Ei
  • Gluten
  • Sesamzaad
  • Soja

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Geef een reactie

Over dit recept

Diëten
Vegetarisch
Vrij van vlees
Vrij van vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via