Print opties

Sluiten

Vegetarische sushi bowl met knapperige avocado

Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Bereid de sushi rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat afkoelen. Verwarm de oven voor op 200˚C.
2
Snijd de avocado’s in blokjes en zet 3 schaaltjes klaar met de bloem, ei en panko. Meng het chilipoeder, peper en zout door de panko. Haal de blokjes avocado eerst door de bloem, dan door het ei en als laatst door de panko. Leg de blokjes in een ovenschaal en bak deze in ca. 10 min. goudbruin in de oven.
3
Snijd de rode bieten en mango in blokjes. Snijd de koriander grof en de citroen in partjes. Meng de ketjap, chilisaus, honing en sesamolie samen. Verdeel de sushi rijst over de schaaltjes en giet het ketjapmengsel hierover. Verdeel hierover de rode biet, mango, peen julienne, sojabonen, krokante avocado en koriander. Garneer met sesamzaadjes en een partje citroen.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.