Ingrediënten

8 stuks
Ingrediënten
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
1u 0min
Totale tijd
1u 15min
1
Snijd de biefstuk in hele dunne plakjes en leg in een schaal. Voeg sojasaus, chilisaus, ketjap, honing en citroensap toe en meng het geheel door elkaar. Zet de biefstuk een uurtje in de koelkast en laat de marinade intrekken.
2
Bak de biefstuk vervolgens gaar in de marinade. Bereid de mihoen zoals aangegeven op de verpakking, giet af en spoel vervolgens af met koud water.
3
Schil de mango, verwijder de pit en snijd de mango en komkommer in reepjes.
4
Leg een rijstvel op een groot bord. Dep het vel met een natte theedoek aan beide kanten vochtig. Maak het vel nat genoeg om stevig op te rollen, maar let op: maak het niet te nat, dan breekt het.
5
Plaats in het midden van het vel een hoopje mihoen, gevolgd door mango, biefstuk, komkommer en rode kool. Vouw eerst de zijkanten naar binnen en rol de springroll dan helemaal op. Herhaal dit totdat je 8 springrolls hebt.
6
Serveer met sesamzaad en sojasaus.
TRAMIN NUSSBAUMER GEWÜRZTRAMINER
Wijntip van Yves

Tramin Nussbaumer Gewürztraminer 2019

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Sulfiet
  • Sesamzaad
  • Soja

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Thijsje
Jennifer van Eatertainment

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Aziatisch
Diëten
Vrij van vis
Voorkeuren
Bevat vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via