Niveau
Gemiddeld
Tijd
20 min

Springrolls met garnalen en mango

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
1
Bereid de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking, giet af en spoel af met koud water. Meng de ketjap en limoensap door de mihoen en zet apart.
2
Schil en ontpit de mango en avocado en snijd in reepjes. Snijd de koriander fijn en scheur de bladeren sla in kleine stukken.
3
Leg een rijstvel op een groot bord. Dep het rijstvel met een natte theedoek aan beide kanten vochtig. Maak het vel nat genoeg om stevig op te rollen, maar let op: maak het niet te nat, dan breekt het.
4
Plaats in het midden van het rijstvel een blad sla met daarin wat mihoen, gevolgd door mango, avocado en koriander. Vouw eerst de zijkanten naar binnen en rol de springroll dan voor de helft op. Leg er nog wat garnalen tussen en rol helemaal op. Herhaal dit met de rest van de rijstvellen.
5
Serveer met sesamzaad en chilisaus.
Wijntip van Yves

Basilicata

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Soja
  • Gluten
  • Sulfiet
  • Sesamzaad
  • Schaaldieren

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Lunch & brunch
Hoofdgerechten
Cuisine
Aziatisch
Soort
Rijst
Rolls
Voorkeuren
Bevat vis
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via