Een avondmaaltijd waarbij je bijna niets hoeft te snijden en die daardoor binnen een kwartiertje op tafel staat? Jazeker, dat kan! Deze crispy springrolls uit de pan zijn lekker krokant, goed gevuld en bovendien een feestje voor het oog. Ook voor een koolhydraatarm dieet zijn deze cirspy springrolls een aanrader! Bekijk meer koolhydraatarme recepten.
Er bestaan talloze varianten van springrolls, afhankelijk van de regionale keukens en voorkeuren. Zo zijn er Vietnamese springrolls, waarbij vaak muntblaadjes en gestoomde garnalen worden toegevoegd voor een frisse smaak. Thaise springrolls kunnen pittiger zijn en worden vaak geserveerd met een heerlijke pindasaus. Of wat dacht je van Koreaanse springrolls met bimimbap? Daarnaast zijn er ook authentieke Chinese springrolls die soms worden gefrituurd voor een knapperige textuur. In dit recept bakken we ze juist lekker krokant in de pan!
Springrolls zijn niet alleen lekker om te eten, ze zien er ook nog eens prachtig uit door het doorschijnende rijstpapier. Zo zie je in deze flower springrolls de bloemen goed, wat resulteert in een kleurrijke springroll. In de zoete beef springrolls trekken de mango en rode kool je aandacht, terwijl in deze springrolls met garnalen en mango de garnalen zorgen dat je de springrolls wilt verorberen.
Op zoek naar andere lekkere gerechten zoals deze crispy springrolls? Bekijk onze recepten voor het avondeten en doe heerlijke inspiratie op!
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment