Bloemkoolpizza Met Gerookte Zalm En Citroencreme
Niveau
Beginner
Tijd
10 min

Bloemkoolpizza met gerookte zalm en citroencrème

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
10 min
Totale tijd
20 min
1
Verwarm de oven voor op 220ºC
2
Snijd de rode ui in dunne ringen. Rasp de schil van de citroen (rasp alleen het gele gedeelte) en pers de citroen uit.
3
Meng de zure room met honing en het sap en de rasp van de citroen. Roer dit tot een glad mengsel. Besmeer vervolgens de bloemkoolbodems met het citroenmengsel.
4
Verdeel de gerookte zalm over de twee pizza’s en strooi de kappertjes en rode ui eroverheen. Bak de pizza gedurende 8 min. in de oven.
5
Haal de dille van de takjes en verdeel samen met de rucola over de pizza’s.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk
  • Vis
  • Gluten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Italiaans
Soort
Pizza
Ovengerechten
Zalm
Voorkeuren
Bevat vis
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via