Bloemkoolpizza Met Gerookte Zalm En Citroencreme
Niveau
Beginner
Tijd
10 min
Bevat vis
Vrij van vlees

Bloemkoolpizza met gerookte zalm en citroencrème

Deze bloemkoolpizza is heerlijk fris dankzij de citroencrème gecombineerd met zalm, kappertjes, verse dille en rucola. Dit pizza recept is ideaal als avondmaaltijd, maar ook leuk als hapje om tijdens een borrel op tafel te zetten.

Mijn menuplanner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten

Recept bloemkoolpizza met gerookte zalm en citroencrème

Kookmodus
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
10 min
Totale tijd
20 min
Kookmodus
1
Verwarm de oven voor op 220ºC
2
Snijd de rode ui in dunne ringen. Rasp de schil van de citroen (rasp alleen het gele gedeelte) en pers de citroen uit.
3
Meng de zure room met honing en het sap en de rasp van de citroen. Roer dit tot een glad mengsel. Besmeer vervolgens de bloemkoolbodems met het citroenmengsel.
4
Verdeel de gerookte zalm over de twee pizza’s en strooi de kappertjes en rode ui eroverheen. Bak de pizza gedurende 8 min. in de oven.
5
Haal de dille van de takjes en verdeel samen met de rucola over de pizza’s.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Vis
  • Gluten
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via