Een romige, goed gevulde pasta, je kunt ons niet gelukkiger maken! Wij zijn dan ook fan van deze variant met verse ravioli, een zachte, romige saus, spinazie en erwtjes. De citroenrasp zorgt voor een frisse touch.
Foodie Eefje van EEFSFOOD leert je in een online workshop deze heerlijke open lasagne maken. Bekijk de workshop via de video.
Bij ravioli kun je verschillende soorten bijgerechten en sauzen serveren, afhankelijk van je smaakvoorkeuren en de soort vulling van de ravioli. Kies je bijvoorbeeld voor ravioli met een paddenstoelenvulling, dan zijn spinazie, doperwten en een kruidige roomkaas er erg lekker bij. Het belangrijkste is om ingrediënten te kiezen die de smaak van de ravioli aanvullen en de algehele maaltijd lekkerder maken.
De hoeveelheid ravioli per persoon kan variëren afhankelijk van de grootte van de ravioli, de vulling, de samenstelling van de rest van de maaltijd en de eetlust van de personen die eten. Over het algemeen wordt er vaak uitgegaan van ongeveer 100 tot 150 gram ravioli per volwassene. Dit komt meestal neer op 8 tot 10 grote ravioli of 15 tot 20 kleinere ravioli, afhankelijk van het formaat en de vulling.
Ravioli is een heerlijke, goed gevulde pasta. Het wordt in verschillende vormen gemaakt, en de vulling kun je zelf kiezen. Hierin kun je blijven variëren. Aanraders hiervoor zijn verschillende groente zoals spinazie of pompoen. Maak het bijvoorbeeld ook eens met ham of gehakt. Je kunt ravioli helemaal naar je eigen zin maken.
Zodra het water kookt kun je de ravioli toevoegen. Je kookt de ravioli ongeveer 4 tot 6 minuten. Zodra de pasta begint te drijven, is dit ook een teken dat de ravioli klaar is.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment