Kids borrelplank van Tijn
  • Home
  • Kids snackplank van Tijn

Kids snackplank van Tijn

Samen in de keuken staan is het allerleukst! Staat er een verjaardagsfeestje gepland, is het tijd om te trakteren op school of wordt mama verrast op moederdag? Deze recepten zijn geschikt om samen met of door kinderen te (laten) maken. Eatertainer Tijn heeft de recepten gemaakt en de borrelplank zorgvuldig gevuld.

Tijn de Jong blauw

Even voorstellen

Yo mensen! Ik ben Tijn, 8 jaar oud. Thuis houden we enorm van lekker eten en samen in de keuken staan. Ik help graag met koken en natuurlijk met het opeten. Zoete snacks maken vind ik het allerleukste, bijvoorbeeld de mini stroopwafeltjes met chocolade en discodip. Dit keer heb ik geholpen met de hele borrelplank waar we met het hele gezin samen van kunnen genieten!

Borrelplank Kids

De sharing plank

Onze jongste eatertainer Tijn heeft de recepten van deze plank samengesteld en gevuld. De recepten zijn geschikt om samen of door de kinderen te laten maken. Een gevarieerde plank met zoete en hartige snacks. Heerlijk om iemand lekker mee te verrassen!

Ei burgers

Ei burgertjes

Deze mini eiburgers met spek, tomaat, sla en kaas zijn niet alleen heel schattig, maar ook nog eens heel lekker. Maak ze gemakkelijk vegetarisch door het gerookte ontbijtspek weg te laten. Ideaal als verrassende schooltraktatie of als lekkere snack.

Speculoos Pretzel Popcorn

Speculoos-pretzel popcorn

Popcorn, een snelle en lekkere snack. Er zijn eindeloze mogelijkheden om je popcorn extra smaak te geven. Probeer een keer deze loaded popcorn met speculoos en pretzels. Gemakkelijk en leuk om samen met kinderen te maken voor een verjaardag of filmavond.

Regenboog fruitspiesjes

Gezond, gemakkelijk en snel dat zijn deze regenboog fruitspiesjes! De kleurrijke klassieker vrolijkt jouw borrel direct op en is ook heel leuk als schooltraktatie of to-go snack.

Borrelplank Kids

Vullen van de plank

De borrelplank vul je, naast de recepten, met allerlei snacks. Van rauwkost tot snoepjes. Bijvoorbeeld:

  • Snoepgroenten met dip
  • Crackers
  • Mini rijstwafels
  • Druiven
  • Worstjes
  • Snoepjes

Bij het vullen van de plank begin je met de grotere gerechtjes. Zet in het midden van de bak popcorn vrolijke prikkers. Vul de gaten tussen de gerechtjes op met de overige snacks.

Kids borrelplank van Tijn