Niveau
Beginner
Tijd
30 min

Ei burgertjes

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Keukenbenodigdheden
Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min
1
Kook de eieren gedurende 10 min. Spoel koud met water. Pel de eieren en snijd doormidden in de lengte. Verwijder de eidooiers en houd apart.
2
Prak de eidooiers fijn en meng met de yogonaise. Knip de bieslook in kleine stukjes en roer door het eimengsel. Breng op smaak met peper.
3
Bak het ontbijtspek uit in een pan tot ze krokant zijn. Halveer de plakjes. Snijd de tomaat in plakjes. Verdeel de kaas in vier stukken en was de sla.
4
Snijd de bolling van één helft van het ei eraf zodat deze plat is en op deze kant netjes blijft liggen. Verdeel een toef eivulling in het ei.
5
Beleg met sla, tomaat, een plakje kaas, uitgebakken spek en een toefje eimengsel. Eindig met de andere helft van het ei.
6
Bestrooi met wat zwart sesamzaad en prik er een prikkertje doorheen. Herhaal dit met de andere eieren.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Ei
  • Sesamzaad
  • Mosterd
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Borrelhapjes & snacks
Soort
Borrelhapje
Pasen
Voorkeuren
Bevat vlees
Vrij van vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via