Banaan Havermout Muffins 1
Lifestyle

10x gezonde tussendoortjes

Heb jij ook wel eens lekkere trek? Het liefste gaan we dan voor snoep, chocolade, chips of andere snelle snacks. Helaas zijn dit vaak geen gezonde opties. Maar wie zegt dat gezonde tussendoortjes niet nét zo lekker zijn? Gezonde tussendoortjes kan je makkelijk zelf maken, meenemen voor onderweg of bewaren voor een later moment. Van gezonde snacks tot gezonde koekjes, wij hebben 10 heerlijke bewuste tussendoortjes voor je op een rij gezet die je lekkere trek stillen.

gezonde frambozenkoeken

Gezonde frambozenkoeken

Eén van de gezonde tussendoortjes die je kan maken, zijn deze gezonde frambozenkoeken. Makkelijk om te maken en een heerlijke gezonde vervanger van een klassiek koekje. Probeer eens zelf deze gezonde koeken met frambozenvulling en frambozenglazuur te maken en neem ze meer naar je werk of naar school!

Gezonde Havermoutkoeken Met Pindakaas 0020 Low Res

Tussendoortjes met havermout

In gezonde tussendoortjes is havermout een onmisbaar ingrediënt. De langzame koolhydraten van havermout zorgen ervoor dat de energie gelijkmatig wordt afgegeven. Zo heb je na het tussendoortje nog genoeg energie voor de komende uren. Er zijn genoeg gezonde snacks te vinden met havermout. Van mueslirepen tot havermoutkoeken, de lekkerste recepten staan op je te wachten!

Gezonde Snickerkoekjes 2

Heerlijke snickerkoekjes

Wil je toch graag chocolade? Ga dan voor deze gezonde snickerkoekjes, een goed alternatief voor de klassieke Snickers! Heerlijk met een krokant laagje koek, zachte karamel gemaakt van dadel, pinda en pure chocolade en afgetopt met pinda’s. Lekker als tussendoortje of gezonde avondsnack.

Banana Bark

Tussendoortjes met banaan

Zijn tussendoortjes gezond? Wel met banaan! Banaan is een ingrediënt wat van zichzelf zoet is, waardoor je geen extra toegevoegde suikers hoeft toe te voegen aan je recepten. Met deze recepten maak je binnen een handomdraai een gezond tussendoortje. Ga jij voor de trending banana bark of toch een lekker plakje bananenbrood?

Gezonde mueslirepen

Voedzame mueslirepen

Wist je dat je makkelijk zelf mueslirepen kan maken? Ze zijn ook nog eens stukken gezonder dan de repen in de winkel. Om je op weg te helpen hebben we een heerlijk recept voor je klaarstaan met noten en pitten als hazelnoten, cashewnoten en pompoenpitten.

Frambozen bliss balls

Bliss balls: een ideaal én verantwoord tussendoortje. Deze voedzame snack is makkelijk mee te nemen, dus handig voor onderweg. De frambozen bliss balls heb je binnen no-time gemaakt en ze zijn ook nog eens superlekker. Perfect voor de zoete trek!

Vind je dit leuk?

Over dit onderwerp

Soort
Artikelen

Gemaakt door Eatertainment

Delen via