Ingrediënten

12 stuks
Ingrediënten
Keukenbenodigdheden
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
50 min
Totale tijd
1u 0min
1
Doe de boter in een mengkom en klop 2 min. los met een handmixer. Voeg beide suikers toe en een snufje zout, mix door elkaar. Voeg dan al mixend op een lage stand het ei toe.
2
Als het een egaal mengsel is voeg je de havermout, courgette, gember en sinaasappelrasp toe. Meng vervolgens het zelfrijzend bakmeel met de kaneel en baking soda en voeg dit als laatst toe. Meng door elkaar tot een mooi (zacht) deeg ontstaat.
3
Schep met een ijsschep of eetlepel 12 bollen van het beslag en leg deze op een met bakpapier beklede bakplaat. Zorg dat er voldoende ruimte tussen de bollen zit. Zet de bakplaat 20 min. in de koelkast. Past dit niet? Zet de hele kom met deeg dan 35 minuten in de koelkast.
4
Verwarm de oven voor op 190°C.
5
Bak de koekjes vervolgens gaar en goudbruin in ca. 15 min. Laat de koekjes afkoelen totdat de randen knapperig zijn en de rest zacht en lekker smeuïg. Bewaar ze in een afgesloten pot of blik (al zijn ze vers natuurlijk het allerlekkerste).

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Melk
  • Ei

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Tussendoortjes
Diëten
Vegetarisch
Vrij van vlees
Vrij van vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via