Gezond voedzaam bananenbrood op basis van amandelmeel en havermeel. Een heerlijk simpel recept dat perfect is als gezonde snack. Het bananenbrood is glutenvrij, lactosevrij en vrij van geraffineerde suikers. Dit heerlijke recept is ontwikkeld door Sanne van Food by Sann. Meer weten over Sanne? Lees verder onder het recept!
Je hebt een heerlijk bananenbrood gebakken, maar dit eet je natuurlijk niet in één keer op. Hoe lang kun je het bewaren én hoe bewaar je bananenbrood? Bananenbrood kun je 5 dagen op kamertemperatuur bewaren buiten de koelkast. Zorg er wel voor dat het goed en luchtdicht verpakt is. Wanneer je het invriest kun je het tot wel 4 maanden bewaren. Tip: snijd en verpak het in plakjes voordat je het in de vriezer stopt, zo heb je gemakkelijke porties!
Bananenbrood moet je voor ongeveer 45 minuten in de oven zetten. Voordat je het uit de oven haalt, is het raadzaam om er altijd met een satéprikker in te prikken om te kijken of het bananenbrood gaar is. Ontdek meer bananenbrood inspiratie op de pagina!
Banaan is een van de meest gebruikte fruitsoorten voor bij het ontbijt. Naast dit overheerlijke bananenbrood kun je ook kiezen voor bananen pannenkoeken, een smoothie met banaan of havermout met banaan. Ontdek de lekkerste pannenkoek recepten op de pagina!
Hi! Mijn naam is Sanne van Lierop, beter bekend als Food by Sann. Dagelijks deel ik inspiratie om mijn Instagram & blog voor gezonde glutenvrije & lactosevrije recepten. Door het delen van inspiratie voor recepten wil ik het mensen makkelijk maken om voedzaam, glutenvrij, lactosevrij, geraffineerd suikervrij en vega(n) te eten. Ik ben geen chef van beroep en daardoor zijn alle recepten makkelijk te maken en ook de ingrediënten zijn gewoon in de supermarkt verkrijgbaar!
5 februari 2022 vind je mij in Albert Heijn Limburglaan in Eindhoven en laat ik je het bananenbrood proeven! Meer weten? Bekijk deze pagina.
Let op: onderstaande voedingswaarden en allergieën zijn exclusief toppings.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment