Bananenbrood
Niveau
Beginner
Tijd
10 min

Bananenbrood met toppings van Food by Sann

Ingrediënten

12 personen
Ingrediënten bananenbrood
Topping fruit-kwark
Topping muesli-kwark
Topping pecan-hazelnootpasta
Extra benodigdheden
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
45 min
Totale tijd
55 min
1
Verwarm de oven voor op 175°C. Prak 3 bananen en meng deze met de eieren, vanille aroma en maple syrup. Maal de havermout fijn in een keukenmachine. Meng vervolgens met een vork ook het amandelmeel, havermeel, kaneel en een snuf zout er doorheen. Voeg als laatste de baking soda en het citroensap toe.
2
Vet het cakeblik in met olijfolie en bekleed met bakpapier. Schenk het beslag in het cakeblik. Snijd de overgebleven banaan in de lengte doormidden en leg deze op het beslag. Bak 45 min. op 175°C goud bruin. Laat ongeveer 30 min. afkoelen.

Ontmoet Food by Sann

Bananenbrood
Bananenbrood

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Ei
  • Lupine
  • Sulfiet
  • Noten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Tussendoortjes
Soort
Brood & Sandwiches
Voorkeuren
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via