Romige Aardappelsalade Met Mosterd En Kipworst
Niveau
Beginner
Tijd
10 min

Romige aardappelsalade met mosterd en kipworst

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
15 min
Totale tijd
30 min
1
Kook de aardappelen in de schil in ongeveer 20 minuten gaar, test dit af en toe door er eens in te prikken met een vork. Laat afkoelen, verwijder de schil en snijd in stukken.
2
Meng de mayonaise met de mosterd en bieslook, voeg de aardappels toe en breng op smaak met peper en zout.
3
Bak ondertussen in een grillpan of op de bbq de worsten in 8 minuten gaar, keer regelmatig.
4
Serveer met een frisse salade.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Mosterd
  • Ei

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Bijgerechten
Cuisine
Hollands
Soort
Romige gerechten
Salade
Aardappel
Voorkeuren
Bevat vlees
Bevat kip
Vrij van vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via