andijviestamppot
Niveau
Gemiddeld
Tijd
30 min

Andijviestamppot met gebakken haring en kerrie

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min
1
Schil de aardappelen en snijd ze in stukjes. Kook ze in 15 tot 20 min. gaar. Kluts het ei in een diep bord. Meng in een ander diep bord de bloem met het kerriepoeder en vul een 3e bord met de gepofte quinoa.
2
Paneer de haring door hem achtereenvolgens door het bloem-kerriemengsel, het ei en de gepofte quinoa te halen.
3
Verwarm de helft van de boter in een pan. Bak hierin de haring ca. 4 min. aan iedere kant tot het paneerlaagje knapperig wordt.
4
Giet de aardappelen af en voeg de melk en de andere helft van de boter toe. Stamp het geheel tot een gladde puree en schep de andijvie door.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Melk
  • Vis
  • Ei

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Hollands
Soort
Stamppot
AGV
Voorkeuren
Bevat vis
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via