Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
10 min
1
Rasp de oranje schil van de sinaasappel en zet apart. Meng de bloem met 1 el suiker en een snufje zout. Voeg hier de melk en eieren aan toe en meng dit geheel tot een glad pannenkoekenbeslag.
2
Verwarm de roomboter in een koekenpan en bak van het beslag hele dunne pannenkoekjes. Leg de pannenkoekjes op een bord en garneer met wat sinaasappelrasp.
3
Maak vervolgens de saus door 150 gram suiker in een steelpan te mengen met sinaasappelsap en het water. Zet de pan op hoog vuur en wacht tot al het vocht verdwenen is en een karamelsaus ontstaat. Voeg nog wat water toe als de saus te dik wordt en serveer direct.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Melk
  • Ei

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Mark
Fleur van Eatertainment

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Desserts & gebak
Cuisine
Frans
Diëten
Vegetarisch
Vrij van vlees
Vrij van vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via