Kluts de eieren in een kommetje. Verhit 1/7 van de olijfolie in een pan en bak hierin het ei aan beide kanten met wat peper en zout. Snijd in reepjes en houd apart. Pluk de takjes koriander. Snijd de Chinese kool is dunne reepjes.
2
Week de rijstvellen per stuk kort in lauwwarm water tot deze soepel zijn van structuur. Leg het rijstvel op een bord en verdeel er ⅙ van de sesamzaadjes, ⅙ van de koriander, ⅙ van de gefrituurde uitjes, ⅙ van de reepjes ei, ⅙ van de wortel julienne en ⅙ van de Chinese kool overheen. Vouw de springroll vervolgens dicht door eerst de zijkanten naar binnen te vouwen en dan het geheel op te rollen. Herhaal dit voor de overige springrolls.
3
Verhit 1 el. olijfolie in een pan en bak hierin een springroll aan beide kanten goudbruin. Verhit voor elke spring roll opnieuw een eetlepel olijfolie en herhaal totdat alle springrolls aan beide kanten goudbruin zijn gebakken.
4
Serveer de springrolls met de sojasaus.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.