Deze frikandel geven we een Italiaanse twist! Het bevat bijna alle ingrediënten die je normaal gesproken terugziet in een klassieke caprese. Denk aan tomaten, pesto en pijnboompitten. Natuurlijk mag de frisse touch van verse basilicum niet ontbreken. Geloof ons: elke had wordt genieten!
Een trend die je vast en zeker niet zal zijn ontgaan is de frikandellen trend! Waar het begon met een discodel (een frikandel met mayonaise en, jazeker, discodip) is de trend ondertussen wereldwijd bekend en zijn er tal van varianten te vinden van de frikandel speciaal. Zo gaan we in dit recept voor een Italiaanse variant en toppen we de frikandel af met tomaten, groene pesto, geroosterde pijnboompitten en natuurlijk verse basilicum.
Naast de Italiaanse variant hebben we nog een aantal frikandel recepten voor je klaarstaan waar we een tintje aan toevoegen van je favoriete keukens. Deze Frikandel Mexican is zo’n voorbeeld hiervan. De frikandel toppen we namelijk af met een lekkere jalapeño saus, Doritos flaming hot (voor een spicy touch), augurk en natuurlijk guacamole. Een verrassende combinatie waardoor je je waant in het zonnige Mexico! Ook lekker om te proberen is de Frikandel Hawaï. Natuurlijk toppen we in dit recept de frikandel af met wat sappige ananas en verder maken we het compleet met Hela Kruiden Ketchup Curry Original, geraspte Old Amsterdam en wat tuinkers. Er zal vast en zeker wat weerstand komen van de niet liefhebbers van het pizza recept Hawaï, maar het is het zeker waard om eens te proberen! Liever helemaal losgaan met toppings? Ga dan voor een zoete variant van de frikandel. Jazeker, zoet! Met deze Dubai frikandel gaan we los door toppings te kiezen als ongezouten pistachenoten, krokante kadaifi en fijngehakte pure chocolade. Klinkt als een bijzondere combinatie, maar wanneer je deze frikandel hebt geprobeerd, wil je niets meer liever!
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment