Ingrediënten

3 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
10 min
1
Rasp de groene schil van de limoen. Pers de limoen uit boven een apart glas. Meng de limoenrasp en het grove zeezout in een schaaltje dat in doorsnede breder is dan de glazen.
2
Snij halve plakjes grapfruit en zet apart. Pers de overgebleven grapefruits uit en zeef het sap. Maak de rand van het glas vochtig door er met een uitgeknepen grapefruit overheen te wrijven. Dip de rand van het glas in het grove zeezout, zodat het zeezout blijft plakken aan de rand van het glas. Herhaal dit voor de andere glazen.
3
Meng het grapefruitsap, tequila, suikersiroop en bruiswater door elkaar. Voeg ook het limoensap toe. Doe ijsklontjes in ieder glas en verdeel de cocktail over de glazen. Garneer elk glas met een half schijfje grapefruit.

Allergenen

Dit recept bevat geen allergenen

    Voedingswaarden

    Per 1 persoonsportie

    Voedingswaarden

    Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

    Vind je dit leuk?

    Reacties

    Geef een reactie

    Over dit recept

    Gerecht
    Dranken & cocktails
    Cuisine
    Mexicaans
    Diëten
    Vegetarisch
    Vrij van vlees
    Vrij van vis
    Vegan

    Gemaakt door Eatertainment

    Delen via