Pommes duchesse. Zacht van binnen, krokant van buiten. Wat ons betreft horen deze feestelijke aardappeltoefjes helemaal bij het kerstdiner. Serveer dit gerecht als voor- of bijgerecht.
Op zoek naar meer recepten, DIY-projecten en inspiratie voor de feestdagen? Bekijk het Kerst thema hier!
Op zoek naar meer recepten, DIY-projecten en inspiratie voor de feestdagen? Bekijk dan onze kerst recepten!
Pommes duchesse zijn gebakken vormpjes van aardappelpuree. De puree wordt bereid met wat melk, zout en peper. Dit wordt vervolgens met een spuitzak op een bakplaat gespoten in de vormpjes en zo wordt het gebakken in de oven.
Wil je verse pommes duchesses maken? Bereid ze dan voor met kruiden als nootmuskaat, peper en zout, hierna mogen ze voor ongeveer 25 minuten in de oven. Om dit gerecht mooi in zijn vorm te krijgen kun je het mengsel in een spuitzak doen en ze op deze manier mooi op de bakplaat draaien.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment