Verwarm de oven voor op 180°C. Halveer de aubergines en leg op een met bakpapier beklede bakplaat. Plaats de aubergines 15 min. in de oven.
2
Snijd de courgette in blokjes van 1 cm. Snijd de wortel en kastanjechampignons in plakken. Hak de Italiaanse kruidenmix fijn.
3
Bereid het Verstegen Kneed & Klaar Peulgehakt Italiaans gekruid volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm een pan met de olijfolie en bak het peulgehakt 5 min. Voeg de wortel, courgette, kastanjechampignons en 1/2 van de Italiaanse kruidenmix toe en bak 3 min.
4
Roer de tomatenblokjes, wat Verstegen Zwarte peper en wat Verstegen Zeezout door het peulgehakt. Haal de aubergines uit de oven en verdeel de plantaardige geraspte kaas over de aubergines. Schep hier het peulgehakt mengsel over en plaats nog 10 min. in de oven.
5
Haal de aubergines uit de oven, verdeel over de borden en garneer met de overige Italiaanse kruiden mix.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.