Een echte smaakbom: geroosterde aubergine! De aubergine wordt lekker zoet van smaak en krijgt een vlezige structuur door het roosteren. We serveren de geroosterde aubergine met quinoa, cherrytomaten, witte kaas en granaatappelpitten voor een fris geheel.
Tip: voeg wanneer het gerecht niet vegetarisch hoeft te zijn gekruide scharrel kipreepjes toe.
Geroosterde groenten zijn een heerlijke en voedzame toevoeging aan elke maaltijd. Dit populaire kookproces verandert gewone groenten in smaakvolle en knapperige lekkernijen, waardoor je maaltijd nóg lekkerder wordt. Een van de redenen waarom geroosterde groenten zo geliefd zijn, is vanwege de intense smaak die ontstaat tijdens het roosteren. De hitte van de oven karamelliseert de natuurlijke suikers in de groenten, waardoor ze een heerlijke zoetheid ontwikkelen en een diepe, rijke smaak krijgen. Bovendien zorgt het roosteren ervoor dat de groenten knapperig aan de buitenkant worden, terwijl ze zacht en sappig blijven vanbinnen.
Veel verschillende groenten zijn perfect om te roosteren, waaronder:
Dit bericht kan gesponsorde content bevatten.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment