Gevulde puntpaprika’s met kastanjechampignons en bonen
Niveau
Gemiddeld
Tijd
15 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Gevulde puntpaprika’s met kastanjechampignons en bonen

Deze voedzame en goed vullende maaltijd is geheel vegetarisch. Vaak worden paprika’s gevuld met gehakt, maar door de bonen, champignons en walnoten, mis je in dit recept het vlees absoluut niet.

Mijn menuplanner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten

Recept gevulde puntpaprika’s met kastanjechampignons en bonen

Kookmodus
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
20 min
Totale tijd
35 min
Kookmodus
1
Verwarm de oven voor op 180˚C. Pel de ui en knoflook en snijd grof. Snijd de kastanjechampignons grof. Hak de ui, knoflook en champignons fijn in een keukenmachine. Verhit zonnebloemolie in een koekenpan en bak het champignonmengsel 5 min.
2
Giet de bonen af en spoel om met water. Hak de walnoten grof. Meng de bonen en walnoten met het champignon-uienmengsel en breng op smaak met peper en zout.
3
Snijd de puntpaprika’s in de lengte doormidden en verwijder de zaadlijsten. Vul de paprika’s met het groentemengsel, bestrooi met kaas en bak 20 min. in de oven.
4
Snijd ondertussen de bosui in dunne ringen. Haal de paprika’s uit de oven en garneer met de bosui.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Sulfiet
  • Melk
  • Noten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via