Gevulde puntpaprika’s met kastanjechampignons en bonen
Niveau
Gemiddeld
Tijd
15 min

Gevulde puntpaprika’s met kastanjechampignons en bonen

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
20 min
Totale tijd
35 min
1
Verwarm de oven voor op 180˚C. Pel de ui en knoflook en snijd grof. Snijd de kastanjechampignons grof. Hak de ui, knoflook en champignons fijn in een keukenmachine. Verhit zonnebloemolie in een koekenpan en bak het champignonmengsel 5 min.
2
Giet de bonen af en spoel om met water. Hak de walnoten grof. Meng de bonen en walnoten met het champignon-uienmengsel en breng op smaak met peper en zout.
3
Snijd de puntpaprika’s in de lengte doormidden en verwijder de zaadlijsten. Vul de paprika’s met het groentemengsel, bestrooi met kaas en bak 20 min. in de oven.
4
Snijd ondertussen de bosui in dunne ringen. Haal de paprika’s uit de oven en garneer met de bosui.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Sulfiet
  • Melk
  • Noten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Anne
Brenda

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Bijgerechten
Diëten
Eiwitrijk
Soort
Gevulde groenten
Voorkeuren
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via