Gevulde paprika tuna melt is een heerlijke combinatie van romige tonijnsalade en gesmolten kaas in een zachte, gegrilde paprika. Dit makkelijke gerecht is perfect als lichte avondmaaltijd. Een smakelijke en voedzame twist op een klassieker!
Tuna melt is in de basis heel makkelijk: tonijnsalade met gesmolten kaas. Het klinkt misschien niet zo lekker, maar geloof ons: het is een goddelijke combinatie! De tuna melt tosti is het bekendste recept en een echte klassieker uit Amerika. Wij gaan voor een Mexicaanse twist door een tosti te maken met stevig brood, tonijn, gesmolten kaas en… guacamole! Klinkt wat spannend, maar het is heerlijk en een lekker lunch recept.
Wil je tuna melt verwerken in een recept voor het avondeten? Dat kan zeker! Probeer de gevulde paprika tuna melt, waarbij we de paprika vullen met een mengsel van tonijn, roomkaas, cheddar kaas, maïs en jalapeños. Ook lekker én makkelijk: tuna melt met gebakken aardappeltjes. Dit eenpansgerecht staat al in 15 minuten op tafel en maak je met ingrediënten als kidneybonen, cherrytomaten, tonijn, aardappelschijfjes en cheddar kaas. Heb je nog wraps in de voorraadkast liggen? Maak dan deze tuna melt wraps van Eatertainer Chefke Luc. Wat ons betreft is dit recept hét antwoord voor je cravings naar comfort food. Na 15 minuten bereiding schuif je de wraps nog even kort in de oven zodat de kaas kan smelten.
Tuna melt kan je ook heel gemakkelijk verwerken in borrelrecepten. Zo zijn deze tuna melt bites een lekker eiwitrijk recept. Even alle ingrediënten mengen en vervolgens bak je het in de airfryer krokant. Een borrelbrood is ook altijd een goed idee, zeker dit tuna melt borrelbrood. Binnen 20 minuten tover je al dit verrassende borrelhapje op tafel.
Of je nu gaat voor een klassieke tuna melt tosti of voor een twist zoals de gevulde paprika tuna melt, dit tonijnmengsel verwerk je gemakkelijk in tal van gerechten!
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment