Gevulde puntpaprika’s met kastanjechampignons en bonen
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
20 min
Totale tijd
35 min
Ingrediënten
2 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 180˚C. Pel de ui en knoflook en snijd grof. Snijd de kastanjechampignons grof. Hak de ui, knoflook en champignons fijn in een keukenmachine. Verhit zonnebloemolie in een koekenpan en bak het champignonmengsel 5 min.
2
Giet de bonen af en spoel om met water. Hak de walnoten grof. Meng de bonen en walnoten met het champignon-uienmengsel en breng op smaak met peper en zout.
3
Snijd de puntpaprika’s in de lengte doormidden en verwijder de zaadlijsten. Vul de paprika’s met het groentemengsel, bestrooi met kaas en bak 20 min. in de oven.
4
Snijd ondertussen de bosui in dunne ringen. Haal de paprika’s uit de oven en garneer met de bosui.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.