Honingcake Met Noten
Niveau
Beginner
Tijd
10 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Honingcake met noten

Deze cake heb je in een handomdraai gemaakt met maar vijf ingrediënten die je vaak al in huis hebt. Een plakje van deze cake is perfect als ontbijt of tussendoortje en lekker vullend door de noten. Vries de plakjes cake afzonderlijk in en je hebt altijd een lekker tussendoortje bij de hand.

Mijn menuplanner

Ingrediënten

12 stuks
Ingrediënten

Recept honingcake met noten

Kookmodus
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
1u 0min
Totale tijd
1u 10min
Kookmodus
1
Verwarm de oven voor op 175°C. Laat de roomboter op kamertemperatuur komen.
2
Meng de roomboter en honing met een mixer goed door elkaar. Voeg de eieren tijdens het mixen één voor één toe. Voeg vervolgens tijdens het mixen het bakmeel beetje bij beetje toe. Schep de noten door het beslag.
3
Bekleed een cakevorm met bakpapier en giet het beslag in de vorm. Bak de cake 55 à 60 min. gaar in de oven. Haal uit de oven, laat afkoelen en snijd in plakken.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Pinda
  • Ei
  • Gluten
  • Noten
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via