Krokante vis met gele biet
Niveau
Gemiddeld
Tijd
20 min
Bevat vis
Vrij van vlees

Krokante vis met gele biet

Zet een heerlijke maaltijd op tafel met deze krokante vis met gele biet. De vis heeft een krokant jasje van Parmezaanse kaas, rozemarijn en knoflook. De gele biet serveer je met een zelfgemaakte marinade en gehakte amandelen.

Mijn menu planner

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten

Recept krokante vis met gele biet

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
1
Verwarm de oven op 210°C. Rits de blaadjes van de takjes rozemarijn. Meng de panko, peper, Parmezaanse kaas, rozemarijn en knoflookpoeder door elkaar. Klop vervolgens een ei los in een apart kommetje en zet een bakje met de bloem klaar.
2
Haal de vis door de bloem, vervolgens door het ei en daarna door het panko mengsel. Herhaal dit bij alle stukken vis.
3
Bereid de Pommes Duchesse volgens de aanwijzingen op de verpakking in de oven. Maak ondertussen de marinade voor de bieten, meng hiervoor de helft van de olijfolie met het limoensap, maple sirup, zeezout, berbere poeder, gemberpoeder en kaneel.
4
Verwarm de gele biet volgens de aanwijzing op de verpakking. Verhit in een pan de resterende olijfolie. Bak de vis gaar in 3-4 min. per kant tot ze goudbruin zijn.
5
Hak de amandelen fijn. Serveer de vis op een bedje van veldsla met daarnaast de gele biet met de marinade, gehakte amandelen en pomme duchesse.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk
  • Ei
  • Noten
  • Vis
  • Gluten
  • Sulfiet

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via