Een klassieke stamppot recept is altijd een goed idee! Deze zuurkoolstamppot maken we extra lekker door zoute spekjes, frisse appel en knapperige walnoten toe te voegen. Perfect om een drukke dag mee af te sluiten.
Dit recept of andere Allerhande recepten proberen? Kom wekelijks de lekkerste gerechten proeven in de Albert Heijn Kookstudio’s! Bekijk hier de opkomende proeverijen en kom gezellig langs.
De dagen worden kouder, het wordt weer eerder donker en de straten zijn gezellig verlicht. Dat betekent maar één ding: het stamppotten seizoen is van start! De herfst en winter zijn hét moment om te genieten van smaakvolle stamppotten. Ook in de lente en zomer heb je heerlijke stamppot recepten, maar in de herfst en winter pakken we graag uit met klassieke recepten. Denk aan een boerenkool stamppot, zuurkool stamppot en andijvie stamppot. Ook varianten van de klassiekers zijn aan te raden. Door een kleine twist kan je al een verrassend stamppot gerecht op tafel zetten. Kies jij voor een vernieuwde stamppot of ga je toch liever voor een traditioneel gerecht met echte Hollandse wintergroenten?
Voor een drukke dag raden wij deze zuurkoolstamppot met spekjes, appel en walnoot aan. Het klassieke zuurkoolstamppot recept krijgt een kleine twist door er frisse appel en knapperige walnoten aan toe te voegen. Of wat dacht je van deze rode kool stamppot met zoete aardappel en rookworst? In plaats van kruimige aardappelen kiezen we in dit recept voor zoete aardappel voor een heerlijke smaak.
Liever een klassieker? Ga dan voor een stamppot boerenkool met rookworst, deze snijbonenstamppot met spekjes of een heerlijke hutspot met rookworst. Deze drie recepten zijn makkelijk te bereiden met typische wintergroenten en zijn hét antwoord op de vraag ‘Wat eten we vandaag?’. Namelijk: een bordje comfort food.
Dit bericht kan gesponsorde content bevatten.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment