AVG Traybake Met Gehaktballen02
Niveau
Gemiddeld
Tijd
20 min
Bevat vlees
Vrij van vis

AVG-traybake met gehaktballen

De AGV-traybake wordt aangemaakt met de Verstegen Tafelgoud kruiden wat ervoor zorgt dat de smaken versterkt worden én het huis zich vult met de heerlijke geuren van deze snelle en eenvoudige traybake. Een ideaal gerecht voor drukke huishoudens én om gezellig samen van te genieten! 

Mijn menuplanner

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten    

AVG-traybake met gehaktballen

Kookmodus
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
10 min
Totale tijd
30 min
Kookmodus
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Verwarm een pan met de olijfolie en schroei de gehaktballen in 5 min. dicht.
2
Meng ½ van het Verstegen Tafelgoud met de voorgekookte krieltjes, broccoliroosjes en crème fraîche.
3
Verdeel de voorgekookte krieltjes, broccoliroosjes en gehaktballen over de ovenschaal en verdeel de geraspte oude kaas erover.
4
Plaats de ovenschaal 20 min. in de voorverwarmde oven tot de gehaktballen gaar zijn.
5
Verdeel voor het serveren het overige Verstegen Tafelgoud over de ovenschotel.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk
  • Soja

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via