Print opties

Sluiten

Krokante vis met gele biet

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven op 210°C. Rits de blaadjes van de takjes rozemarijn. Meng de panko, peper, Parmezaanse kaas, rozemarijn en knoflookpoeder door elkaar. Klop vervolgens een ei los in een apart kommetje en zet een bakje met de bloem klaar.
2
Haal de vis door de bloem, vervolgens door het ei en daarna door het panko mengsel. Herhaal dit bij alle stukken vis.
3
Bereid de Pommes Duchesse volgens de aanwijzingen op de verpakking in de oven. Maak ondertussen de marinade voor de bieten, meng hiervoor de helft van de olijfolie met het limoensap, maple sirup, zeezout, berbere poeder, gemberpoeder en kaneel.
4
Verwarm de gele biet volgens de aanwijzing op de verpakking. Verhit in een pan de resterende olijfolie. Bak de vis gaar in 3-4 min. per kant tot ze goudbruin zijn.
5
Hak de amandelen fijn. Serveer de vis op een bedje van veldsla met daarnaast de gele biet met de marinade, gehakte amandelen en pomme duchesse.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.