Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min
1
Haal de lamskotelet uit de koelkast zodat deze op kamertemperatuur kan komen. Breng de groentebouillon aan de kook in een pan en voeg de orzo toe. Bereid de orzo volgens de aanwijzing op de verpakking. Snijd ondertussen de trostomaten in blokjes en meng met de olijven plakjes in een kom. Giet de orzo af en voeg de orzo toe aan de tomaten en olijven. Voeg 1/3 van de olijfolie toe en meng door elkaar. Breng op smaak met peper en zout.
2
Pel en snijd de ui en knoflook fijn. Verhit 1/3 van de olijfolie in een pan en fruit de ui en knoflook glazig, laat niet bruin worden. Voeg de ui en knoflook toe aan het orzo mengsel.
3
Verhit de resterende olie in een pan en bak de lamskotelet aan beide kanten 4 min., deze mogen nog roze van binnen zijn. Voeg zout en peper naar smaak toe. Verpak de lamskotelet in aluminiumfolie zodat deze warm blijft en kan rusten.
4
Snijd de munt, peterselie, bieslook en tijm fijn en verkruimel de feta. Voeg de helft hiervan toe aan de orzo samen met het sap van ½ van de limoen en meng goed door.
5
Verdeel de orzo over de borden en leg de lamskotelet op de orzo. Garneer met de resterende kruiden en feta en partjes limoen.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Selderij
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Diëten
Vrij van vis
Voorkeuren
Bevat vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via