Zin in een verrassende orzo recept? Ga dan eens voor deze volkoren orzo pasta met Pesto alla Genovese van Grand’Italia, zachtgebakken prei en friszoete geroosterde citroen. De verse spinazie geeft het gerecht een voedzame boost. Afgetopt met verkruimelde feta maak je het pastarecept compleet. Hartig én fris, snel én simpel, maar vol van smaak. Het perfecte gerecht voor een doordeweekse avond of als lichte, maar vullende maaltijd.
Tip: lekker om te serveren met gebakken gamba’s of en stukje witvis wanneer het geen vegetarisch recept hoeft te zijn!
Vind jij het lekker om orzo te eten, maar wil je er een iets gezonder recept van maken? Vervang je orzo dan door Orzo Volkoren. Met dit ingrediënt van Grand’Italia voeg je de voordelen van vezels toe aan jouw pastamaaltijd! Ze gebruiken de hele graankorrel voor volkoren pasta, waardoor de voedzame vezels behouden blijven en de orzo een mooie donkere kleur, grove structuur en stevige ‘al dente’ bite krijgt. Heerlijk om te verwerken in salade recepten of als een risotto recept met een twist. In de basis is orzo niet per se volkoren, maar met de Orzo Volkoren wel! Combineer de orzo met lekker veel groenten of ga voor een vezelrijke orzotto, oftewel orzo gemaakt op risotto wijze.
Heb je Orzo Volkoren in huis gehaald? Maak er dan eens orzo met spinazie, feta, pesto en geroosterde citroen mee! De citroen karamelliseren we in olijfolie wat zorgt voor een verrassende friszoete twist. Gecombineerd met zachtgebakken prei, Pesto alle Genovese en verkruimelde feta is dit een gerecht bomvol smaken. Ook lekker: romige visschotel met volkoren orzo. De vis wordt gegaard in een roomsaus, waardoor de vis alle smaken goed opneemt. Serveer met volkoren orzo voor een voedzaam gerecht.
Dit bericht kan gesponsorde content bevatten.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment