In samenwerking met:
Niveau
Gemiddeld
Tijd
10 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Mashed potato caprese met een twist

Iedereen kent de Italiaanse klassieker Caprese, een heerlijke combinatie van mozzarella, tomaat en basilicum. Voor deze mashed potato van Aviko is een topping gekozen met de bekende basis, maar met net wat meer diepgang in smaak. De zwarte olijven en artisjokharten maken het gerecht af. Een absolute must-try!

Mijn menuplanner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten

Recept mashed potato caprese met een twist

Kookmodus
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
10 min
Kookmodus
1
Laat de mozzarella uitlekken, halveer en snijd in dunne plakjes. Halveer het artisjokhart.
2
Bereid de Aviko Mashed Potato volgens de aanwijzingen op de verpakking.
3
Verdeel de Aviko Mashed Potato over de glazen. Leg het halve artisjokhart aan de zijkant van het glas. Leg de plakjes mozzarella tegen het artisjokhart.
4
Verdeel de tomaten tapenade over de glazen en maak het gerecht af met de plakjes zwarte olijf en blaadjes basilicum.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?