In samenwerking met:
Niveau
Gemiddeld
Tijd
10 min
Bevat vis
Vrij van vlees

Mashed potato knoflookgarnalen en pesto

De aardappelpuree van Aviko leent zich uitstekend voor deze toppings. De ultieme combinatie tussen warm en koud is een absolute smaakbeleving én staat binnen een handomdraai op tafel. De garnalen zijn heerlijk gekruid in knoflook en gaan perfect samen met de zongedroogde tomaten en pesto.

Mijn menuplanner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten

Recept mashed potato knoflookgarnalen en pesto

Kookmodus
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
10 min
Kookmodus
1
Halveer de halfgedroogde tomaten. Pel en snipper de rode ui. Snijd de bieslook in kleine ringetjes.
2
Bereid de Aviko Mashed Potato volgens de aanwijzingen op de verpakking.
3
Verdeel de Aviko Mashed Potato over de glazen. Verdeel de pesto over de puree.
4
Verdeel de garnalen over de glazen, in het midden van het glas. Plaats de halfgedroogde tomaten rondom de garnalen.
5
Maak het gerecht af met de gesnipperde rode ui en bieslook.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Schaaldieren
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via