Meatball Spaghetti
Niveau
Beginner
Tijd
15 min

Meatball spaghetti

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Keukenbenodigdheden
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
10 min
Totale tijd
25 min
1
Snipper 2 sjalotjes. Meng het gehakt met de salami, tapenade, de gesnipperde sjalotjes, peper en zout. Vorm 24 kleine gehaktballetjes van het mengsel.
2
Verhit 1 el olijfolie in een hapjespan en bak de gehaktballetjes 5 minuten tot ze bruin zijn. Voeg de roerbakgroenten toe en bak 8 minuten mee, tot de groenten zacht zijn. Voeg de pastasaus Napolitana toe, roer goed door, breng tot net onder de kook. Draai het vuur laag en laat de saus 5 minuten zachtjes sudderen.
3
Halveer de andere 2 sjalotjes en snijd in halve ringetjes. Meng 2 el olijfolie met 3 el wittewijnazijn, peper, zout en basilicum. Voeg de komkommer en sjalot toe en meng goed door en zet opzij.
4
Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Serveer de pasta met de saus en bestrooi met geraspte kaas en basilicumblaadjes.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Sulfiet
  • Selderij
  • Melk
  • Vis
  • Ei

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Francesco
Sebastiaan van Eatertainment

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Amerikaans
Soort
Pasta
Voorkeuren
Bevat vlees
Vrij van vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via